4 سپتامبر 2016 , ساعت 16:58
6 views
54731

آش غذایی کامل و نماد شکر گذاری است

حسین جهان وند روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جشنواره ملی آش ایرانی بسیار عالی بود و آش های بسیار خوبی عرضه شد، به ویژه آنکه همه آنها با مواد اولیه، سبزجات و حبوبات بومی تهیه می شدند.
وی یادآورشد: در آش از هیچ نوع ترکیبات شیمیایی استفاده نمی شود و این جای شکر دارد.
جهان وند اظهار کرد: آش جایگاه خاصی در فرهنگ ایرانیان دارد و همه را به یاد مادربزگ ها و سنت های قدیمی می اندازد.
این داور بین المللی جشنواره آش ایرانی گفت: آش علاوه بر آنکه یک غذای مقوی و کامل محسوب می شود، یک خاطره است و به محض آنکه آش سر میز هر کسی قرار می گیرد، آن فرد به یاد خاطره خانوادگی خود می افتد.
وی با بیان اینکه آش ها 2 جنبه تغذیه ای و نذری و سپاس گذاری دارند، خاطر نشان کرد: بیشتر آش ها، حاصل بهره گیری از محصولات کشاورزی است و پخت این غذا، شکر گذاری به شمار می آید که خداوند عالم لطف کرده و محصولات را به خوبی عمل آورده است.
جهان وند ادامه داد: از همین روست که در پایان سال های کشاورزی، مردم آش هایی تهیه می کنند و به عنوان نذری بر سر سفره قرار می دهند.
این داور بین المللی جشنواره آش ایرانی گفت: آش ارزش غذایی کاملی دارد و نوعی داروست، سبزی هایی که در آش به کار می رود، همه کاربرد دارویی دارند.
جهان وند یکی از سه داور بین المللی جشنواره آش محسوب می شد.
یازدهمین دوره جشنواره آش ایرانی، از هشت تا 13 شهریور در زنجان برگزار شد.
3001/6085

انتهای پیام /*

Let’s block ads! (Why?)